Stílfésű, választható fém, vagy műanyag véggel

Praktikus és stílusos stílfésű! Segít a haj formázásában és frizurák készítésében. Professzionális eszköz a tökéletes megjelenésért minden nap!

Szín

50%: 845 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Stílusos frizurát kényelmesen - Az új Stílfésűinkkel! A frizurák stílusos kialakítása kulcsfontosságú, de ezek elérése időigényes és kihívást jelentő feladat. Azonban az új Stílfésűink segítségével könnyedén elérheted a kívánt stílusú frizurákat. Az új Stílfésű magas minőségű műanyagból készült, könnyű és kényelmes használatot nyújt.

A fésű különleges, ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen tartható a kézben, így nem okoz fájdalmat vagy kényelmetlenséget akkor sem, ha hosszabb ideig kell használni. A fésű hosszú és egyenletes fogakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a frizurák könnyed és precíz kialakítását. A fogak közötti távolság és a fogak kialakítása lehetővé teszi a szálak sima és egyenletes elkülönítését, anélkül, hogy a hajat megsértené.

Az új stílésűink ideális eszközök mindennapi használatra, és segítenek abban, hogy gyorsan és könnyedén elkészítsd a kívánt frizurákat. A fésűk bármilyen hajtípushoz használhatók, így tökéletes eszközök mindennapi használatra is. Rendeld meg ma az új Stílfésűd, és élvezd a kényelmes és hatékony hajformázást, amely segít elérni az általad kívánt stílusos frizurát.

Mérete 26*3 cm

Más színekben