Multifunkcionális tartós hajcsavaró szett

Fedezd fel multifunkcionális hajcsavaró szettünket! Könnyen használható, többféle stílushoz alkalmazható hajformázó eszközök egy nagyméretű készletben.

Szín

50%: 8 450 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Különleges, multifunkcionális, tartós hajcsavaró, 3 fajta hullám fajta készíthető vele, kétfajta méretben, többfajta színben. A csavaró multifunkcionalitásának köszönhetően egyfajta hajcsavaróval hullámos és göndör hajat is létre tudunk hozni.

2-es méret, 1, 5 cm átmérőjű, 84db-os készlet

3-as méret, 2 cm átmérőjű, 72db-os készlet

Anyaga: műanyag, lyukacsos, búra alatt és hajszárítóval is egyaránt használható

Ezzel a különleges hajcsavaróval, három fajta hullám készíthető el pillanatok alatt. Két fajta méretben kapható. Többfajta színben elérhető. A csavarást mindig a fejtetőnél kezdjük, majd a megfelelő technikával csavarjuk fel a hajat a csavaróra, majd a rögzítő karikát helyezzük fel.

1. technika. A tincset átvesszük a két cső között, majd két egyenlő részre osztjuk. Mind a két fél tincset egyesével csavarjuk fel a csövekre és helyezzük fel a rögzítő karikát.

2. technika.  A tincset átvesszük a két cső között, majd a tincset mind a két cső körül tekerjük, így létrehozunk egy nagy hullámot a hajban.

3. technika.  A tincset átvesszük a két cső között, majd X alakban felcsavarjuk a bal oldali, majd a jobb oldali csőre és így tovább. Úgymond egy fektetett 8-alakban tekerjük fel a tincset.

Más színekben