Mesefigurás Mintás Hajkefék

Fedezd fel mesefigurás mintás hajkeféinket, amikkel a hajápolás vidám és szórakoztató lesz! Kényelmes fogás, puha sörték, melyek óvatosan ápolják a hajat.

Szín

50%: 1 995 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás
Tedd még színesebbé a hajápolást ezzel a mesefigurás mintás hajkefével!
A szuperpuha sörték és az ergonomikus fogantyú biztosítják a kényelmes használatot, így nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is ideális választás lehet.
A hajkefe kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot. A hajkefe stílusosan van díszítve a legkedveltebb mesefigurákkal, így mindenki megtalálja az kedvenc mesefiguráját.
A minták élénk színei és részletei szemkápráztatóak, minden gyerek imádni fogja őket. Ez a hajkefe nem csak praktikus, hanem nagyszerű ajándék is lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepről. Ez a mesefigurás hajkefe garantáltan mosolyt csal az arcokra. Egy hajkefe keresésekor vedd figyelembe, hogy minőségi, könnyen használható és tartós kell legyen. Ez a hajkefe mindezeknek megfelel, és emellett még stílusos és szórakoztató is.
Mérete: 21*7 cm

Más színekben