COCOCHOCOLogózott Premium Bontókefe

Ismerd meg prémium bontókefénket, a tökéletes eszközt a hajszálak kíméletes és precíz elválasztásához. Profi eszköz a tökéletes frizuráért!

50%: 3 450 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

"Hajápolás könnyedén"

A hosszú haj ápolása időigényes és kihívást jelentő feladat, különösen, ha göndör, hullámos vagy vastag szálú. Ez a bontófésű azonban egy olyan eszköz, amely segít megkönnyíteni a hajápolási rutinodat. A bontófésű olyan fogakkal rendelkezik, amelyek könnyedén kiszedik a csomókat anélkül, hogy a hajadat fájdalmasan húznák.

Az éles fogai révén hatékonyan kiszedi a göndör és hullámos hajszálakat is, így a haj könnyebben kifésülhetővé válnak. A bontófésű kényelmes, ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztos fogást nyújt, így könnyen és gyorsan tudod elvégezni a hajápolási feladatokat.

A fésű magas minőségű anyagokból készül, tartós és hosszú élettartamú. A bontófésű ideális eszköz a hosszú hajú nők számára, akik szeretik gondozni a hajukat. A fésű megkönnyíti a haj kifésülését, anélkül, hogy megsérülnének a hajszálak, vagy fájdalmat okoznának a fejbőrnek. A fésűt bármilyen hajtípushoz ajánljuk, ideértve a göndör, hullámos és vastag hajat is. Rendeld meg ma a bontófésűt, és élvezd a könnyed és hatékony hajápolást, amely mindig készen áll az újabb kihívásokra!

Mérete: 23*8 cm

Anyaga ABS, és vaddisznó sörte