Hajkefe, szakállkefe, fa nyelű, COCOCHOCO logózott

Egy tökéletes haj- és szakállkefe vár rád! Kényeztesd magad minőségi kefénkkel, mely simogatják a hajat és formálják a szakállt. Ismerd meg kiváló minőségét!

50%: 3 450 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A tökéletes stílus az új rövidhaj, és szakállkefével! Az új rövidhaj és szakállkefe magas minőségű anyagokból készült, amelyekkel könnyedén elérheted a tökéletes stílust mind a vendéged haja, mind a szakálla esetében. A rövid haj és a szakáll kialakítása fontos része az összképnek, és az új rövidhaj és szakállkefe segítségével könnyedén elérheted a kívánt megjelenést.

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az új rövidhaj és szakállkefe kényelmesen tartható a kézben, így nem okoz fájdalmat vagy kényelmetlenséget akkor sem, ha hosszabb ideig kell használni. A kefe kialakítása lehetővé teszi a hatékony és precíz haj- és szakállformázást, így minden alkalommal tökéletesen nézhetsz ki. Az új rövidhaj és szakállkefe ideális eszköz mindennapi használatra, és segít abban, hogy gyorsan és könnyedén elkészítsd a kívánt stílusú frizurákat és szakállakat. A kefe minden típusú hajhoz és szakállhoz használható, így tökéletes eszköz mindennapi használatra.

Segítségével könnyedén el tudod eltávolítani a levágott apró hajszál darabokat. Rendeld meg ma az új rövidhaj és szakállkefét, és élvezd a kényelmes és hatékony haj- és szakállformázást!

Mérete: 23, 8*3*1, 5 cm

Anyaga: Bükkfa, vaddisznó sörte