Borotvapamacs - Professzionális

Tökéletesen sima borotválkozás minden alkalommal! Próbáld ki ezt a borotvapamacsot, mely kényelmesen illeszkedik a bőrhöz és segít elérni a tökéletes eredményt.

50%: 4 995 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A professzionális borotvapamacsunk kiváló minőségű anyagokból készült, és biztosítja a szakáll és bőr kíméletes borotválását.

Az egyedülálló kialakításának köszönhetően a pamacs tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, és lehetővé teszi a hatékony borotválást a lehető legkevésbé irritáló módon. A professzionális borotvapamacsunk ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelést, így minden mozdulatot magabiztosan elvégezhetsz.

Az antiallergén és hypoallergén anyagokból készült pamacs különösen ajánlott az érzékeny bőrű embereknek. A professzionális borotvapamacsunkat minden borotválkozás alkalmával használhatod, és biztosítja a legmagasabb színvonalú borotválkozási élményt. A praktikus mérete lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vihesd, így mindig kész lehetsz egy sima és precíz borotválásra. Rendeld meg ma a professzionális borotvapamacsot, és élvezd a kényelmes és hatékony borotválkozási élményt.

Mérete: 12*6, 5*4, 5 cm

Anyaga: fa + nylon bevonat