10 Db-os Fésűszett
Fedezd fel új 10 db-os fésűszettünket! Ideális minden hajtípushoz és stílushoz. Kényelmes, tartós és sokoldalú. Hajformázás könnyedén!
  3 Db-os Körkefe Szett Disznósörtével
Fedezd fel a 3 db-os Körkefe Szettet disznósörtével! Ideális hajformázáshoz és stílusalkotáshoz. Kényelmes fogás, professzionális eredmények minden alkalommal!
  3 vagy 5 ujjas Hővédő Kesztyűk Fodrászoknak
Mindkét hővédő kesztyű kb M-es méretűnek felel meg. Használatuk különösen ajánlott hosszabb COCOCHOCO tartós kezelésekhez.
  4db-os Cserélhető fejes kerámia hajkefe szett, átlátszó hord
Frissítsd fel stílusodat a 4 db-os cserélhető fejes kerámia hajkefe szettünkkel! Hagyományos és forradalmi formatervezés egyben.
  5, 5" Fodrászollók, Bal- és Jobbkezes, Raywell logózott, ele
Üdvözöllek a világban, ahol a fodrász ollók a legújabb CNC technológiával készülnek! Egy olló, amely nem csak csodálatosan néz ki, hanem rendkívül hatékony is.
  8 Db-os Körkefe Szett
Ismerd meg az 8 db-os Körkefe Szettet! Kiváló minőségű kefék különböző méretekben, ideálisak hajformázáshoz és stílusalkotáshoz. Professzionális eredmény!
  Ablakos Beterítő Kendő Vágáshoz
Praktikus telefonozáshoz kialakított ablakos beterítő kendő, mely tökéletes választás sokat telefont kedvelő vendégeid részére.
  Aligátor csipesz (többféle)
Erős fogás, precíz stílus! Az Alligátor Hajcsipesz ideális választás a hajformázáshoz. Tartsa saját vagy vendége haját egész nap stabilan.
  Asztali babafej tartó/ fekete
Fekete univerzális asztali gyakorló babafej tartó.
  Asztali babafej tartó/ fekete Sibel
Gyakorolj profi stílusokat! Az Univerzális Asztali Babafej Tartó ideális eszköz a fodrászoknak. Kényelmes, könnyen használható megoldás!
  Babafej állvány - 160 cm
Univerzális összecsukható babafejtartó állvány - tökéletes segítség fodrászoknak és sminkeseknek egyaránt. Kényelmes, hordozható és könnyen tárolható.
  Babafejhez állvány (Sibel)
Univerzális összecsukható babafejtartó állvány - tökéletes segítség a fodrászoknak és sminkművészeknek. Kényelmes, hordozható és könnyen tárolható.