Barber Finger Tisztázó Kefe - Raywell Logóval
Tartsa szakállát és fejbőrét ápoltan! Az ujjas tisztító kefe és a szakállkefe tökéletes segédeszköz szalonodban is a rövid hajszálak tisztázásához.
  Borotva Pamacs - Best By
Tökéletesen sima borotválkozás minden alkalommal! Próbáld ki ezt a borotvapamacsot, mely kényelmesen illeszkedik a bőrhöz és segít elérni a tökéletes eredményt.
  Borotvapamacs - Professzionális
Tökéletesen sima borotválkozás minden alkalommal! Próbáld ki ezt a borotvapamacsot, mely kényelmesen illeszkedik a bőrhöz és segít elérni a tökéletes eredményt.
  Fém Antisztatikus Hajvágó Fésű
Kiváló minőségű galvanizált fémből készült fésű, melynek köszönhetően tartós, antisztatikus és egyben könnyen is tisztítható.
  Fodrász Borotva
Legyen szó hajelválasztások kiemeléséről vagy finom részletek kidolgozásáról, a fodrász borotva profi eszköz a fodrászszalonodban.
  Formázó / Barber Fésű, 2 különböző típus
Ismerd meg a Barber Fésűket! Prémium minőségű anyagokból készült, amelyek segítenek a pontos és stílusos frizurák kialakításában. Legyen a stílus a te kezedben.
  Nyakszalag - vízálló, 5 db -os csomag
Fedezd fel a praktikus nyakszirt szalagot! Megakadályozza a levágott hajszálak ruházat alá történő jutását, így férfi vendégeid örömmel térnek vissza.
  Professzionális Fodrász nyeső + penge
Fedezd fel prémium fodrász nyesőnket és pengéinket! Kiváló minőség és éles vágás minden frizurához. Legyen minden hajvágás precíz és professzionális!
  Férfi Hajnövesztő és Hajhullás elleni csomag, Ajándék Trimme
Kényeztesd magad a Hajnövesztő és Hajhullás elleni csomaggal, mely mellé egy ajándék Akkumulátoros Haj és Szakáll Trimmelő is jár. Tegyél az egészséges hajért!
  Hajformázó csomag, Ajándék Akkumulátoros Haj és Szakáll Trim
Formázd stílusosan hajad profi eszközökkel! Hajformázó csomagunk mindenben segít, amire szükséged van: gélek, spray-k és még több. Mutasd meg stílusod.
  3-12 mm 6in1 Hajvágó Szett
Fodrászok és otthoni felhasználók számára egyaránt. Prémium 6 fejes hajvágó gép. Precíz, gyors és hatékony vágás minden alkalommal. Fedezd fel most!
  5in1 testborotva és trimmelő
Teljes testápolás egyetlen eszközzel! Az 5in1 Testborotva és Trimmelő minden szükséges funkciót magában foglal a tökéletes megjelenéshez. Egyszerű, és hatékony!