Raywell BIO Aftercare Hajegyenesítő Kondicionáló
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO kondicionáló.
Raywell BIO BLOW - Volumennövelő és fényesítő, hajban maradó balzsam
Adjunk több tömeget hajunknak! A Volumennövelő és dúsító hatású balzsamunk élénkíti a hajat, dúsabbá, tömöttebbé téve azt. Élvezze a lendületes hatást.
Raywell BIO BOMA - Hajsimító Kondicionáló - Best Seller!
Hajsimító kondicionáló. Értékes olajainak és vitaminjainak köszönhetően simítja a hajszálakat, így azok egyenesebbé, fényesebbé válnak.
Raywell BIO HIDRA - Maszk, Száraz hajra és fejbőrre - Best Seller!
Hidratáló, tápláló maszk, mely savas ph-ja révén zárja a cuticulákat, a benne található Tsubaki olaj pedig hidratálja és puhává varázsolja a száraz fejbőrt is.
Raywell BIO PLEX 3. Plex Maszk - Mélyhidratáló, Keratin és Triglycer
Mélyhidratáló, keratin és triglycerin tartalmú maszk. Parabénmentes. 1% plexet tartalmaz, mely újjáépíti a sérült hajszerkezetet.
Raywell BIO Wave kondicionáló
Speciális kondicionáló a göndör haj tökéletes ápolására. Fényesíti, puhítja, rugalmassá teszi, hidratálja a fürtöket és megakadályozza a haj gubancolódását.
COCOCHOCO Szulfátmentes Hajkondicionáló
Ismerd meg szulfátmentes hajkondicionálóinkat! Tápláló és hidratáló formula, mely segít megőrizni hajad egészségét és szépségét anélkül, hogy károsítaná a hajat
  BIO Aftercare Hajegyenesítő Sampon és Kondicionáló 2*250ml
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO sampon és kondi.
Raywell BIO BOMA és HIDRA TRAVEL KIT - Ajándék BIO Amla Olajjal
Válassz új úticélt a hajápolásban a Raywell BIO TRAVEL KIT csomagjainkkal! Most két fantasztikus csomaggal is készülhetsz utazásaidra. 100ml-es kiszerelésekben.
Raywell BIO BOMA Sampon+Kondi Ajándék BOMA Simító Krémmel
Élvezd a selymes hajat minden nap! Kipróbálnád a hajsimító sampont, kondicionálót és krémet? Akkor ne habozz! Kíméld a hajad és élvezd a fényt!
Raywell BIO Gubancmentesítő Csomag
Vedd kezedbe az irányítást, és legyen a hajad minden nap olyan szép, mint Aranyhajé! Ez a két termék minden fésülködés nélkülözhetetlen kelléke.
Raywell BIO PLEX Csomag, Ajándék Akkumulátoros Haj- és Szakálltrimme
Fedezd fel a természet erejét a Bio Plex csomaggal! Kíméletesen regenerálja és erősíti hajszálaidat, hogy ragyogó és egészséges hajad legyen minden nap.