RaywellSzőkítő Termékek Ajándék Melír sapkával

A Raywell Gyorsszőkítő krém gyors és biztonságos szőkítési eljárást biztosít. Plex tartalmának köszönhetően teljes biztonsággal világosítja a hajat.

Lehetőségek

  • Termékleírás
  • Leírás
Itt az idő, hogy valódi szőke hajszínnel lepd meg a vendégeidet, mindezt a hajszerkezet károsítása nélkül az Új Raywell Gyorsszőkítő krémjének köszönhetően! A Raywell Szőkítő Krémje gyors és biztonságos szőkítési eljárást nyújt!
 
Dolgozz bármilyen technikával, készíts bármilyen stílusú hajat, a Raywell Gyorsszőkítő Krémje garantáltan a legjobb társad lesz a munkád során!
 
Fantáziád bátran szárnyalhat és megalkothatod akár a legmenőbb jégszőke árnyalatokat is, ugyanis a Raywell Gyorsszőkítő krém Plex tartalmának köszönhetően teljes biztonsággal világosíthatsz bármilyen típusú hajat, akár a legmagasabb árnyalatig.
 
Argánolajjal és Acai olajjal gazdagított formula, mely táplálja és fényessé varázsolja a hajat, illetve a termékben található természetes waxoknak köszönhetően védi a fejbőrt.
 
Ammóniagőztől és illékony portól mentes, így ezt garantáltan minden fodrász imádni fogja!
 
Keverési arány: 1:2
 
Kiszerelés: 500g
 

Oil-Mousse Szupervilágosító

Használat előtt rázzuk fel a flakont. Egy nem fém keverőtálban keverjünk össze 40 ml Oil-Mousse-t 80 ml oxidálószerrel (1:2 arányban) az alábbiak szerint:

20 VOL, 6% (két árnyalat) 30 VOL, 9% (három árnyalat) vagy 40 VOL, 12% (négy árnyalat). A kívánt hatástól függően hagyjuk hatni 10-45 percig, majd alaposan öblítsük ki, mossuk meg a hajat savas samponnal, és amennyiben szeretnénk, ezt követően folytassuk az eljárást egy speciális kezeléssel vagy a kívánt pigmentációval.
  • Akár 4 árnyalat világosítás
  • A habos textúrája könnyű felvitelt biztosít
  • Sokoldalú használat
  • Teljes hajhosszon alkalmazható, szabadkezes festés, illetve alumínium fólia vagy PVC melírlapok használatával is
SPECIÁLIS TIPPEK ÉS TRÜKKÖK: Az Oil-Mousse Szuper-Világosító ideális olyan vendégek számára is, akik először szeretnék világosítani a hajukat. Az Oil-Mousse fokozatosan és óvatosan világosítja a hajat akár 2-5 árnyalattal, mintha a vendég 10-15 napot töltött volna el nyáron a strandon. Mivel az Oil-Mousse nagyon kíméletes, minél sötétebb az eredeti alapszín, annál kevésbé eredményes a világosító hatása. Az optimális világosítás 6-os, vagy afeletti alapszín esetén érhető el.

Az alábbiakban néhány szuper keverék következik, amelyek javítják és növelik az Oil-Mousse világosító hatását, különösen sötétebb alapszínű haj esetén.

Ezek a keverékek ugyanakkor kíméletesebbek a haj szerkezetével, mint a hagyományos szőkítő termékek. Különféle hajvilágosító technikákhoz javasolt alkalmazások:
  • Melírlapok használatakor: Vékony, kb. 2-3 mm tincseket készítsünk elő. Ha a haj vastagszálú és sötét színű, alumínium-fólia lapokat, ha a haj vékonyszálú és érzékeny, műanyag PVC melír lapokat használjunk. Enyhe, és egyenletes hőforrás alkalmazása további 1-3 árnyalatot világosíthat a hajon, vastagságától és az eredeti alapszínétől függően.
  • HEGYI NAP SZŐKE (1-2 árnyalattal világosabb hajat eredményez) A világosítás olyan eredményű lesz, mintha a vendég két héten át síelt volna a hegyekben a téli napsütésben! Az Oil-Mousse Szuper-Világosító hatását enyhén növelő keverék elkészítése: 30 gramm Oil-Mousse-hoz keverjünk 60 gramm 30 VOL, 9%-os oxidálószert, keverési arány 1:2-höz, összesen 90 gramm keveréket készítve, ehhez adjunk 5 gramm Raywell gyorsszőkítő krémet (összesen 95 gramm), ezt vigyük fel a hajra, hagyjuk hatni 15-30 percig, a kívánt világosítástól függően.
  • SIVATAGI NAP SZŐKE (2-3 árnyalattal világosabb hajat eredményez) A világosítás olyan hatású lesz, mintha a vendég két héten át túrázott volna a Szahara-sivatagban! Az Oil-Mousse világosító hatását növelő keverék elkészítése: 30 gramm Oil-Mousse-hoz keverjünk 60 gramm 30 VOL, 9%-os  oxidálószert, összesen 90 gramm keveréket készítve, ehhez adjunk 10 gramm Raywell gyorsszőkítő krémet (összesen 100 gramm), ezt vigyük fel a hajra, hagyjuk hatni 15-30 percig, a kívánt világosítástól függően.
  • ÓCEÁNI NAP SZŐKE (3-4 árnyalattal világosabb hajat eredményez) A világosítás olyan hatású lesz, mintha a vendég két héten át hajózott volna az Óceánon a nyári nap alatt! Az Oil-Mousse világosító hatását növelő keverék elkészítése: 30 gramm Oil-Mousse-hoz keverjünk 60 gramm 30 VOL, 9%-os oxidálószert, összesen 90 gramm keveréket készítve, ehhez adjunk 15 gramm Raywell gyorsszőkítő krémet (összesen 105 gramm), ezt vigyük fel a hajra, hagyjuk hatni 15-30 percig, a kívánt világosítástól függően.
  FONTOS MEGJEGYZÉS: Ha a haj vékonyszálú, és érzékeny, 20 VOL, 6%-os oxidálószert használjunk 30 VOL 9%-os helyett. A világosítás eredménye változhat az alkalmazott technikától, hatóidőtől, és a hőmérséklettől függően!
 
Figyelmeztetés: Ne alkalmazd  a terméket korábban ásványi pigmentekkel , hennával, vagy progresszív festékkel kezelt hajra!
 
 
Kiszerelés: 500ml