Silky And Straight Hair- A Selymesen Gyönyörű Egyenes Hajért -30%

Ismerd meg selymes haj ápoló csomagunkat! Gazdag formulák, melyek segítenek megőrizni hajad selymességét és fényét. Hidratál, táplál, és védelmet nyújt!

  • Termékleírás
  • Leírás
Most 30% kedvezménnyel!
A csomag tartalma:
 

Raywell Anti Crisp (250 ml)

Fizikai hajegyenesítő tejkrém, amellyel károsítás nélkül érhető el az egyenesítő hatás! A tejkrém különlegessége, hogy ártalmatlan szilikonokat tartalmaz, valamint, hogy nedves és száraz hajra egyaránt alkalmazható! Egyenesíti a hajat, eltünteti a hullámokat és megakadályozza a haj visszagöndörödését, valamint egyszerre szünteti meg a szöszösödést és ad ragyogó fényt. Használatával elkerülhető a folyamatos hajvasalás. Párataszító hatású, így nem kell aggódni a hullámos vagy göndör fürtök miatt, még magas páratartalom, vagy esős időjárás esetén sem. A tejkrém sajátossága, hogy olyan könnyű az állaga, hogy nem nehezíti el a hajat, nem hagy zsíros érzetet, ezért tökéletesen alkalmazható száraz hajra is. A tejkrém összetevői a száraz hajszerkezetbe is tökéletesen felszívódnak, így intenzíven hidratálják a hajszálakat és kitöltik az egyenetlenségeket. Bevonatot képeznek a hajszálakon, ezzel védve a hajat a nedvesség/páratartalom ellen! Használata: Nedves hajra: Törölköző száraz hajon oszlassunk el 2 kupaknyi adagot a tejkrémből, majd fésüljük át a hajat és finoman masszírozzuk bele a krémet! Ezt követően szárítsuk meg a hajat, és 180-200 fokos hőmérsékleten normál, vagy gőzölős hajvasalóval alaposan vasaljuk át tincsenként! Száraz hajra: A legeredményesebb hatást úgy érhetjük el, ha a szokásos módon megmosott hajat befújjuk hővédő spray-vel, teljesen megszárítjuk, és ezután egyenletesen eloszlatjuk rajta a tejkrémet, majd beleszárítjuk, vagy belevasaljuk azt a hajba.

Raywell BIO BOMA Hajsimító Sampon (250 ml)

A Raywell BIO BOMA hajsimító és regeneráló sampon, amelyet kifejezetten a gubancolódásra hajlamos hajra fejlesztettek ki, 8 különleges összetevője által tökéletes ápolást nyújt az ilyen típusú hajnak.

Mivel a sérült és károsodott hajszálak kutikulái nyitottak, így a hajszálak nem csúsznak el egymás mellett, összeakadnak és gubanc jön létre. A BIO BOMA sampon azonban zárja a kutikulákat, így folyamatos használata mellett a haj gubancmentes, könnyen kifésülhető, hidratált, fényes és egészséges lesz. Nedvességmegkötő hatóanyagokat tartalmaz, melyek megkötik és benne tartják a nedvességet a hajszálakban, így a haj hidratálttá válik. Anélkül, hogy elnehezítené a hajat,   a hajszálakat kívülről és belülről egyaránt táplálja. Hatóanyagai által védőréteget képez a hajszálak körül, így megóvja a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben is (pl. káros UV-sugarak). SLS és Parabénmentes! A COCOCHOCO tartós hajegyenesítés után a legjobb otthoni hajápolási termék, mivel a kezelés hatásának időtartamát megnöveli!

Használata: A BIO BOMA samponból a haj mennyiségétől függő adagot oszlassuk el a nedves hajon,   majd mossuk meg vele a hajat, és alaposan öblítsük ki! Javasoljuk, hogy a hajmosást 2x egymás után végezzük el! Gubancolódásra hajlamos, valamilyen hajkezelésen átesett, továbbá, a hullámos és a göndör haj ápolására is tökéletes! A legjobb hatás érdekében használjuk második lépésként a BIO BOMA kondicionálót/balzsamot!

Raywell BIO BOMA Hajsimító Kondicionáló (250 ml)

A Raywell BIO BOMA hajsimító és regeneráló kondicionáló/balzsam 10 különleges összetevője által képes regenerálni és gubancmentessé tenni az erősen sérült hajat is. Zárja a kutikulákat, mivel kifejezetten a gubancolódásra hajlamos hajra fejlesztették ki és közismert tény, hogy amennyiben a kutikulák zártak, úgy a haj fényes, egészséges, a hajszálak elcsúsznak egymás mellett és nincs lehetőségük összegubancolódni.

Védő és  tápláló olajainak köszönhetően a haj megerősödik a káros környezeti hatásokkal szemben (pl. extrém időjárási tényezők: szél, hideg-meleg, káros UV-sugarak). A balzsam rendszeres használatával a haj ismételten puhává, lágy tapintásúvá és könnyen kifésülhetővé válik, visszanyeri a rugalmasságát, egészséges állapotát így az nem fog töredezni. Anélkül egyenesíti és táplálja a hajat, hogy elnehezítené azt. Nedvességmegkötő hatóanyagokat tartalmaz, melyek megkötik és benne tartják a nedvességet a hajszálakban, így a haj hidratálttá válik és nem fog töredezni. A hajfelszínt egyenletessé teszi. A hajszálakat kívül-belül egyaránt táplálja.

SLS és Parabénmentes! A COCOCHOCO tartós hajegyenesítés után a legjobb otthoni hajápolási termék, mivel a kezelés hatásának időtartamát megnöveli!

Használata: -Használhatjuk a BIO BOMA sampon után közvetlenül a nedves hajon. Felkenjük a hajmennyiségnek megfelelő adagot, és hagyjuk hatni 5-10 percig, majd kiöblítjük!

-Használhatjuk tápláló pakolásként is hajmosás után, amennyiben az időnk engedi, felkenjük a hajmennyiséghez igazodó adagot és hagyjuk hatni akár 1 órán át! Ezt követően pedig alaposan kiöblítjük! Gubancolódásra hajlamos, valamilyen hajkezelésen átesett, továbbá, a hullámos és a göndör haj ápolására is tökéletes! A legjobb hatás érdekében használjuk a BIO BOMA sampont és kondicionálót/balzsamot együtt!

Raywell BIO 2Phases Kifésülő és Rekonstruáló Spray (250 ml)

A kétfázisú spray gazdag japán kamélia olajban, mely a haj rostjait intenzíven valamint mélyen táplálja, és a gubancolódásra hajlamos haj is könnyen kifésülhetővé válik tőle. Használatával a haj puha, lágy tapintású lesz. Nem hagy zsíros érzetet, így egyaránt használható nedves és száraz hajon is, illetve a fejbőrön is alkalmazható, a hajhagymák megerősítésére. Kellemes, lágy illattal rendelkezik, mely a használata után is sokáig élvezhető. Használata: Egyaránt használhatjuk nedves és száraz hajon! Fújjuk a haj teljes hosszára, majd alaposan fésüljük át! Öblítést nem igényel! A hajmosások alkalmával, vagy igény esetén mindennapos használatra is alkalmas!

Raywell Hajbotulin KIT Csomag ( 3 x 150 ml)

A termékek jellemzőinek rövid leírása és használati útmutató:

Mélytisztító-előkészítő sampon (1-es) A mélytisztító sampon tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat a legmélyebb rétegekig. Eltávolít minden káros anyagot, szennyeződést, amely esetleg problémát okozhat. Különleges formulája által megnyitja a hajszálak szerkezetét annak érdekében, hogy a hajmosást követően bevinni kívánt tápanyagok (pl. a keratin) mélyebbre juthassanak. Ez a professzionális sampon olyan habképző technológiával került kifejlesztésre, mellyel lágy hab keletkezik annak ellenére, hogy semmilyen káros anyag nem található benne.

Hajbotulin feltöltő (2-es) A Hajbotulin Hairgold egy professzionális termék, amely botulin tartalma miatt a legjobb kezelés a töredezett, vékony, és gyenge szálú hajnak. A Hajbotulin-kezelés 30%-kal megnöveli a haj volumenét, valamint puha, selymes, fényes, egészséges hatást nyújt neki. A botulin mélyen behatol a haj szerkezetébe, és újraépíti a hajszálak sérült rétegeit. A kezelés regenerálja a hajat, helyreállítja a természetes szépségét, hogy újra puha, fényes, könnyen kezelhető legyen a mindössze 30 perces kezelést követően.

Újjáépítő és záró krém (3-as) Az újjáépítő és záró krém egy hajápoló krém, mely lezárja a hajszálak külső rétegeit (kutikuláit), hogy a haj egyenes és selymes maradjon.

Használata:

  1. Mossuk meg 2x a hajat az 1-es mélytisztító samponnal, a második mosásnál azonban hagyjuk a hajon hatni 10 percig, ezt követően pedig öblítsük ki és szárítsuk meg!
  2. Oszlassuk el a hajon a 2-es Hajbotulin feltöltőt, alaposan masszírozzuk bele, majd fésüljük át, fedjük le termosapkával 10 percre, végül öblítsük ki!
  3. Szárítsuk félszárazra a hajat, és egyenletesen oszlassuk el a hajon, majd fésüljük bele a 3-as újjáépítő és záró krémet, ezt követően pedig folytassuk a hajszárítást! A krém öblítést nem igényel!
  4. Annak érdekében, hogy hosszabb időn át élvezhessük a kezelés eredményét, a kezelések után/között használjunk Raywell BIO sampont és balzsamot!