RaywellSHINE Filler KIT - Exkluzív Díszdobozban + Ajándék Professzionális Bontókefe

Ismerd meg hajfeltöltő kezelés csomagunkat! Gazdag formulák, melyek erőteljesen hidratálják és táplálják hajadat, visszaállítva annak vitalitását és ragyogását.

  • Termékleírás
  • Leírás

 
PROFESSZIONÁLIS ÉS LUXUS hajfeltöltő kezelés, amelynek az eredménye olyan mintha egy drága és előkelő szalonban jártál volna!
Fontosabb jellemzői:
-25%-kal ellenállóbb haj, már az első használat után
-Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a hajszerkezetet
-Kollagéntermelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá varázsolja a hajszálakat
-Ezüst színű Pigmenttartalmával ragyogóan fényessé teszi a hajat
-PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat
-Savas PH értéke által, azonnal zárja a kutikulákat
-Azonnali hidratálás a haj számára
-Három egyszerű lépésből áll
-Gubancmentes, könnyen fésülhető hajkorona
-A vékony és elgyengült hajszálak már a múlté
-Regenerálja a sérült hajszerkezetet
-Anti-Aging hatás a hajszálaknak és a hajhagymáknak

Raywell Shine Filler Csomag

Háromlépcsős - HYALURON feltöltő, hidratáló, EZÜST PIGMENTEKKEL ragyogást nyújtó, regeneráló, és PLEX védelmi rendszerrel ellátott, mely tulajdonságoknak köszönhetően a haj 25%-al ellenállóbb lesz, kollagéntermelést idéz elő, ANTI-AGING hatású, kutikula záró kezelés.

A Raywell Shine Filler alapja a természetes és fokozatosan felszabaduló hyaluronsav. A hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is képes életre kelteni. Természetes kollagéntermelést időz elő, mely által megnövekszik a haj rugalmassága. A vékony és elgyengült hajszálakat megerősíti, ezzel biztosítva, hogy a haj egészségessé, fénylővé és élettel telivé váljon. Jelentősen megnöveli a haj szakítószilárdságát. A növényi keratinból felépülő CUTICLEX, avagy PLEX technológia képes megvédeni a hajat a külső környezeti hatások okozta roncsolódásoktól. Már az első használat után 25%-kal megnő a haj ellenálló képessége. Védelmet nyújt a szélsőséges hő károsító hatásaitól (hajszárító, hajvasaló, napfény, hideg). A benne lévő ezüst pigmentek ragyogást és csodálatos tükörhatást kölcsönöznek a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően záródnak a haj kutikulái, így egészséges és gubancmentes, könnyen fésülhető hajat kapunk végeredményként.

Három egyszerű lépés a ragyogó és egészséges hajért!

 

1. Shine Filler Sampon-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (1000ml)

Savas PH értéke által azonnal zárja a kutikulákat, így a haj gubancmentessé, könnyen fésülhetővé válik. Hyaluronsavval gazdagított sampon, így ennek következtében a haj nagy vízmennyiséget képes megkötni, melynek köszönhetően a haj hidratálttá és élettel telivé válik. A samponban található ezüst pigmentektől a haj ragyogóan csillogós illetve tükörfényes lesz. A növényi keratinokból felépülő CUTICLEX védelmi rendszer 25%-kal ellenállóbbá teszi a hajat a környezet károsító hatásaival szemben és megnöveli a hajszálak szakítószilárdságát.

Használata: Mossuk meg alaposan a hajat a samponnal kétszer, majd öblítsük ki!

2. Shine Filler Maszk- Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (1000 ml)

Hyaluronsavval gazdagított formula, melynek hatására a haj jelentős vízmennyiséget képes megkötni, ezzel megnövelve a haj hidratáltságát, lágyságát, egészséges szerkezetét. Növeli a kollagén termelődését, így a haj rugalmassá válik. Megvastagítja a hajszálak átmérőjét, így a haj szakítószilárdságát már az első használat után kb 25%-kal megnöveli. Plex védelmi rendszere által óvja a hajat a környezet károsító hatásaival szemben. A maszkban található ezüst pigmenteknek köszönhetően a haj ragyogóvá és tükörfényessé válik. Savas PH értéke által azonnal zárja a kutikulákat, így a haj gubancmentes és könnyen fésülhető lesz.

Használata: A Shine Filler sampon használata után alkalmazzuk a Shine Filler maszkot! Masszírozzuk bele a hajba, hagyjuk hatni legalább 3-4 percig, ezt követően pedig öblítsük ki! Szükség esetén ismételjük meg a folyamatot!

3. Shine Filler Szérum-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (80 ml)

Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a haj szerkezetét. Kollagéntermelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá teszi a hajszálakat. Anti-aging hatású szérum. Ezüst pigmentjei által ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat a külső környezeti hatásoktól. Savas PH értékének köszönhetően azonnal zárja a kutikulákat.

Használata: Törölköző száraz, vagy szinte teljesen száraz hajon alkalmazzuk a szérumot! Használat előtt felrázandó! Pumpáljunk a haj mennyiségének megfelelő adagot a tenyerünkbe, majd oszlassuk el a haj teljes hosszán, különösen figyelve a hajvégekre! Végül szárítsuk meg, formázzuk a hajat! Öblítést nem igényel!