RaywellRAYWELL HAJBOTULIN HAIRGOLD KIT Csomag Díszdoboz + Ajándék Professzionális Bontókefe

Próbáld ki hajbotulin csomagunkat! Luxus ápolás otthon, mely mélyen hidratálja, táplálja és feltölti hajszálaidat. Tökéletes választás az egészséges hajért.

  • Termékleírás
  • Leírás

Raywell Hajbotulin HairGold KIT – limitált kiadású díszdobozban 11.000, -Ft helyett most

AJÁNDÉK Professzionális bontókefével és további árkedvezménnyel most 10.500, - Ft

Bővebb információért kattints IDE:

DÍSZDOBOZBAN! 

-A Hajbotulin Hairgold egy professzionális kezelés, amely botulin tartalma által tökéletes megoldást nyújt a töredezett, vékony, és gyenge szálú haj számára!

-A hajbotulin kezelés 30%-kal megnöveli a haj volumenét, mellyel gyönyörű dús hatást eredményez! -A kezelés után a haj lágy tapintású, selymes és fényes lesz.

-A botulin mélyen be tud hatolni a haj szerkezetébe, újrastrukturálva a hajszálak sérült rétegeit.

-A mindössze fél órás kezelés regenerálja a hajat, helyreállítva annak természetes szépségét, hogy újra puha, fényes és könnyen kezelhető legyen.

- A kezelés csupán 3 egyszerű lépésből áll, amelyeknek elvégzése után azonnali dús hatás érzékelhető és a haj egészségesebbé válik.

- A kezeléssel elért eredmény élettartamának növelése érdekében, a kezelések között/után Raywell BIO sampon és balzsam használata javasolt.

1, Mélytisztító-előkészítő sampon (150 ml)

Tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat a legmélyebb rétegekig. Eltávolít minden káros anyagot, szennyeződést, amely esetleges problémákat okozhat. Különleges formulája által megnyitja a hajszálakat annak érdekében, hogy később olyan tápláló anyagokkal töltsük fel, mint a keratin. Ez a professzionális sampon, olyan habképző technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően lágy hab keletkezik, annak ellenére, hogy semmilyen káros anyag nem található a samponban.

2, Hajbotulin feltöltő (150 ml)

Kondicionáló hajbotulinnal, amely +30% volument biztosít a hajnak, miközben újrastrukturálja a hajszál rostjait, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé téve azt.

3,  Újjáépítő és záró krém (150 ml)

Hajápoló krém, mely lezárja a hajszál kutikuláit, hogy a haj egyenes és selymes maradjon.

A kezelés folyamata:

  1. Minden típusú hajszálfeltöltő kezelés előtt kétszer mossuk meg a hajat az 1-es Mélytisztító-előkészítő samponnal, a második mosásnál pedig hagyjuk hatni a hajon 10 percig, és azt követően öblítsük ki, majd szárítsuk meg!
  2. Oszlassuk el a hajon a 2-es Hajbotulin feltöltőt, masszírozzuk és fésüljük bele a hajba, majd takarjuk le termosapkával 10 percre, végül öblítsük ki!
  3. Szárítsuk meg a hajat körkefével, kb. a szárítás felénél oszlassuk el a hajon a 3-as Újjáépítő és záró krémet majd folytassuk a hajszárítást! A ZÁRO KRÉM ÖBLÍTÉST NEM IGÉNYEL!