Lothmann ParisPlex Hajszerkezet Helyreállító Csomag - Választható Ajándék Hajformázó Géppel

Ismerd meg plex hajszerkezet helyreállító csomagunkat! Segít visszaállítani és erősíteni hajad szerkezetét, hogy visszanyerje természetes egészségét,ragyogását.

  • Termékleírás
  • Leírás

A csomag tartalma:

Lothmann Paris, Nutri Protect Hajszerkezet Helyreállító és Regeneráló PLEX Csomag  Professzionális hajszerkezet regeneráló, PLEX tartalmú kezelés, mely a sérült hajszerkezet helyreállítására lett kifejlesztve. Plex tartalmának köszönhetően újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat, ezáltal hosszantartó védelmet biztosít. Hatását molekuláris szinten fejti ki, a haj diszulfid-hídjait képes megvédeni, megerősíteni, vagy helyreállítani bármilyen roncsoló hatású kezelés után vagy közvetlenül a kezelés alatt. Ezek a roncsoló hatások kémiai vegyszerektől, mechanikai-, vagy hőhatás következtében keletkezhetnek.

A termékekben található hatóanyagok segítségével mélyen táplálja és regenerálja a haj szerkezetét. Megszünteti a haj szöszösödését, könnyed kifésülhetőséget biztosít, és egészséges kinézetet kölcsönöz a hajnak. Tápláló hatóanyagainak köszönhetően a haj puhábbá, fényesebbé válik. A Szulfátmentes termékek, így tökéletes választás azok számára is, akik hajegyenesítésen, vagy bármely egyéb típusú hajfeltöltő, színező, formázó kezelésen estek át,  és szeretnék hosszantartóan élvezni a kezelés nyújtotta élményt.

Tökéletes választás a rendszeres hajápolásra is, ugyanis nem tartalmaz káros anyagokat, valamint plex és keratin tartalmával folyamatos védelmet és regenerálást nyújt a hajnak. Védő funkcióját a “cuticula” lezárásával erősíti meg, így a hajban található tápanyagok mélyen a hajban maradnak, valamint a hajszálak hidratáltságát is megőrzi. A kezelés alkalmazható akár heti rendszerességgel is!  

Kezelés lépései:  

  1. lépés Plex samponnal történő hajmosás (250ml, 1000ml)

Mossuk meg a hajat alaposan, egymás után kétszer a Nutri Protect Plex samponjával. Mindkét mosás alkalmával hagyjuk hatni a sampont 1-2 percig, majd öblítsük ki alaposan. Végül töröljük a hajat törölköző szárazra.  

  1. lépés Plex tartalmú újjáépítő folyadék használata

Oszlassumnk el az újjáépítő folyadékból kellő mennyiséget a hajon, annak teljes hosszán. Ezt követően fésüljük át alaposan, végül masszírozzuk bele. Csavarjuk törölközőbe a hajat, és hagyjuk hatni 5-10 percig a folyadékot.  

  1. lépés Plex kondicionáló alkalmazása

A Plex folyadékot ne öblítsük ki, vigyük fel mellé a kondicionálót is. A folyadéknál ismertetett módon oszlassuk el a haj teljes hosszán. Ismételten várjunk 5-10 percet, végül öblítsük ki bő vízzel a hajból, és szárítsuk meg, formázzuk a hajat.