Perfect Hair All Day- Tökéletes Tartás és Volumen Csomag - Választható Ajándék Hajformázó Géppel

Fedezd fel tökéletes tartás és volumen csomagunkat! Kiváló minőségű termékek, amelyek segítenek megőrizni frizurád formáját és volumenét egész nap.

  • Termékleírás
  • Leírás

A csomag tartalma:

Lothmann Aero Fix Hajlakk 

Gyorsan száradó hajlakk, mely tartást ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené

Kiszerelés: 300ml (elérhető 500 ml-es kiszerelésben is)

Lothmann Paris NUTRI VITAL- Nutri Sweet hajhab- Tápláló Keratinnal és Hyaluronsavval Nutri Sweel hajhab könnyed formulája révén, nem nehezíti el a hajszerkezetet, így könnyed, légies formát tudunk létrehozni vele. Tápláló és építő keratint, valamint hyaluronsavat tartalmaz, mely regenerálja a sérült hajszerkezetet, rugalmasságot és fényt ad neki. Volumenizálja a hajkoronát, erősíti a vékony hajszálakat. Lágy, finom habot képez, mely ultra könnyű a hajszálaknak, így könnyedén formázhatunk a hajhabbal. Egyaránt alkalmazhatjuk száraz és nedves hajon is. Nem kell kiöblíteni, használat előtt felrázandó.

Kiszerelés: 200ml

Lothmann Paris-Nutri Vital- Styling Krém

Lothmann Paris prémium minőségű francia márka, kifejlesztette hajad számára a tökéletes hajformázó és egyben ápoló krémet, melyet akár minden nap használhatsz annak érdekében, hogy hajad egészséges és egyben stílusos legyen. Ez a Styling krém garantáltan asszisztensed lesz a mindennapi hajformázásban és hajápolásban.  Akár mindennapos használatra is alkalmas, ugyanis extra könnyű textúrája nem nehezíti el a hajat. Egyaránt alkalmazhatjuk nedves és száraz hajra is, akár mindennap. Köztudott tény, hogy a káros külső környezeti tényezők káros hatással lehetnek a hajra, mint az erős napsugárzás, meleg vagy hideg levegő, hajszárító vagy hajvasaló. Ezt a krémet úgy fejlesztették ki, hogy mindezek ellen védje a hajkoronát, ugyanis egy védő réteget képez a hajszálakon, így bent tartva a hajban a nedvességet, valamint védelmet nyújtva a roncsoló hatásoknak. A haj számára fontos a mindennapos hidratálás is, hogy hosszantartóan megőrizhesse hidratáltságát, tápláltságát, és ragyogását. Ugyanúgy, mint ahogy az arcbőrnek is szüksége van a napi ápolásra, hajunk számára sem maradhat el a mindennapos ápolás. 

Ez a Styling krém, a Lothmann Paris, Nutri-Vital családjába tartozó termék, melyek extra ápoltságot nyújtanak a dehidratált haj számára. Így a krém használatával a haj hidratálttá, táplálttá és egészségessé válik, valamint védve van a külső környezeti hatások ellen. Gyönyörű ragyogást biztosít a hajkoronának, valamint könnyen formázhatóvá válik a haj. Rugalmasságot biztosít, légiesen könnyeddé válik a hajszerkezet, így kedvünkre formázhatjuk a hajat, legyen az hosszú vagy rövid haj. Számtalan tápláló, rugalmasító, hidratáló anyagot tartalmaz: Keresztkötéses Hyaluronsav: térhálós szerkezetével, 5x erősebben hidratál, mint a hagyomásos hyaluronsav. Lassú lebomlású, így hosszú ideig hidratálja a hajat. Rendkívül jó vízmegkötő képességgel bír. Lecithin: képes megkötni a vizet a hajban és azt bent tartani, így segít a hajat hidratáltan tartani. Emellett puhítja és lágyítja a hajat is. Makadámdió olaj: kiváló puhító és tápláló hatással bír a haj számára. Phantenol: védelmet nyújt a haj számára a káros környezeti hatásoktól Búzafehérjék: regenerálja és kondicionálja a roncsolt hajat, valamint volument ad a hajkoronának, így használatával a haj dús, fényes és ápolt lesz.

Hogyan alkalmazzuk a Styling krémet? Diónyi mennyiséget nyomjunk a tenyerünkbe, majd dörzsöljük össze, ezáltal egy kis melegséget adva a krémnek. Ezután vigyük fel a haj közepétől, egészen a hajvégek irányába és formázzuk kedvünkre a hajat. A krémet nedves és száraz hajra is alkalmazhatjuk, akár minden nap.

Kiszerelés: 150ml

Lothmann Paris Volumennövelő spray – vékonyszálú hajra

Azonnali tartást és textúrát ad a hajnak. Előkészíti a hajat a formázásra, ugyanis védi, táplálja és anti-statikus hatást biztosít. Tökéletes vékony szálú, tartás nélküli hajra. Öblítést nem igényel!

Használata: Egyaránt használhatjuk nedves és száraz hajon. Fújjuk a haj tövére, majd fésüljük át és formázzuk hajunk igény szerint. Szükség esetén, akár naponta, vagy hajmosások alkalmával is használható! Ne öblítsd ki!

Kiszerelés: 250ml