RaywellBIO BOMA és HIDRA TRAVEL KIT - Ajándék BIO Amla Olajjal

Válassz új úticélt a hajápolásban a Raywell BIO TRAVEL KIT csomagjainkkal! Most két fantasztikus csomaggal is készülhetsz utazásaidra. 100ml-es kiszerelésekben.

Lehetőségek

  • Termékleírás
  • Leírás
Válassz új úticélt a szépségápolásban is a Raywell BIO TRAVEL KIT csomagjainkkal! Most két fantasztikus lehetőséggel várunk: egy Hajsimító Travel KIT és egy Hidratáló Travel KIT csomag személyében. Ráadásul most mindegyikhez ajándékba adunk egy Raywell BIO Amla hajápoló olajat! Miért válaszd a Travel Kit csomagjainkat?
  • Hajsimító Travel Kit: Tartsd hajad simán és selymesen, bárhol is jársz. A kiszerelés könnyen elfér a táskádban vagy bőröndödben, és hajad a teljes utazásod alatt gyönyörű marad.
  • Hidratáló Travel Kit: Az utazás során a hidratálás elengedhetetlen. Ezzel a csomaggal hajad mindig hidratált és ragyogó marad.
  • BIO Amla Hajápoló Olaj: Az ajándék hozzáad egy extra ápolást utazásaidhoz. Az amla hajápoló olaj természetes összetevői segítenek megerősíteni és kondicionálni a hajszálaidat.
Az ajánlat korlátozott mennyiségben érhető el, így ne habozz, és válaszd most az egyik vagy akár mindkét Travel KIT csomagot az úti kalandjaidhoz.
Bővebb információért kattints a termék nevére

Ajánlott termékek