Professzionális Új-technológiájú Melírfésű Raywell Logózott
Professzionális Újtechnológiás Melírfésű - Raywell Logózott Mérete 271*116 mm Fekete, Pink, és Lila színben
  -Heti Akció COCOCHOCO Hajápoló Párok
Minden héten új Heti Akcióval kedveskedünk Nektek, hogy megismerhessétek széles termékpallettánk minden egyes darabját, és találjatok egy kedvetekre valót.
  -Heti Fodrász Akció -50% Lothmann Szőkítőporok
Minden héten új Heti Akcióval kedveskedünk Nektek, hogy megismerhessétek széles termékpallettánk minden egyes darabját, és megtaláljátok mindenből a legjobbat.
  !Melírfólia, Saját Termékünk! 12cm * 50 méter
Alumínium melírfólia: Profi eredmények, könnyű használat. Ragyogj új hajszínek!
  !Termékminták! Mielőtt megveszed, ki is próbálhatod!
Itt a lehetőség, hogy megismerjétek, kipróbáljátok és megszeressétek SIKERTERMÉKEINKET! Itt összegyűjtöttük Nektek a kihagyhatatlan darabokat!
  45% BIO Továbbértékesítési Kezdőcsomag +1 Hónap Ajándék Part
Növeld bevételét a BO hajápoló továbbértékesítési csomagunkkal! 45% kedvezmény most! Tápláló és természetes összetevők a ragyogó hajért. Fedezd fel most!
  BIO Aftercare Hajegyenesítő Sampon és Kondicionáló 2*250ml
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO sampon és kondi.
Raywell BIO BOMA és HIDRA TRAVEL KIT - Ajándék BIO Amla Olajjal
Válassz új úticélt a hajápolásban a Raywell BIO TRAVEL KIT csomagjainkkal! Most két fantasztikus csomaggal is készülhetsz utazásaidra. 100ml-es kiszerelésekben.
Raywell BIO BOMA Sampon+Kondi Ajándék BOMA Simító Krémmel
Élvezd a selymes hajat minden nap! Kipróbálnád a hajsimító sampont, kondicionálót és krémet? Akkor ne habozz! Kíméld a hajad és élvezd a fényt!
Raywell BIO Gubancmentesítő Csomag
Vedd kezedbe az irányítást, és legyen a hajad minden nap olyan szép, mint Aranyhajé! Ez a két termék minden fésülködés nélkülözhetetlen kelléke.
Raywell BIO PLEX Csomag, Ajándék Akkumulátoros Haj- és Szakálltrimme
Fedezd fel a természet erejét a Bio Plex csomaggal! Kíméletesen regenerálja és erősíti hajszálaidat, hogy ragyogó és egészséges hajad legyen minden nap.
Raywell Bye-Bye Zsíros Haj- Hajápoló Csomag - Választható Ajándék Ha
Haj és fejbőr tisztítás és egyensúly a tökéletes megjelenésért! Próbáld ki a Zsíros Haj és Fejbőr Csomagot, mely kíméletesen tisztítja és szabályozza a fejbőrt.