Szeptember 29. Hajhosszabbítás Mesterfokon Molnár Ilonával

Felnőttképzési Intézményi Nyilvántartási Szám: FKB/2021/002120 Oktatás időpontja: 2024. Szeptember 29. (Vasárnap) 10:00

Lehetőségek

  • Termékleírás
  • Leírás

Kedves “Kezdő” és “Tapasztalt” Fodrász Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel ismételten megrendezésre kerül a “HAJHOSSZABBÍTÁSI TECHNIKÁK” tanfolyamunk, ahol a hajhosszabbítás legkorszerűbb technikái kerülnek elméleti és gyakorlati bemutatásra.

A bemutató időtartama körülbelül 5 óra, ahol Szakoktatónk Molnár Ilona mutatja be a hőillesztéssel valamint a gyűrűs tehnikával történő hajhosszabbítást.  Tökéletesen ismeri a hajhosszabítási technikák minden fortélyát, melyeket bemutatónkon lépésről lépésre oszt meg Veletek, hogy elsajátíthassátok mind a két bemutatásra kerülő technika teljes folyamatát és minden apró trükkjét.

Ilona 16 éve foglalkozik hajhosszabbítással, póthajakkal és immáron 10 éve oktat is. Nagyon fontosnak tartja a jól megválasztott technikát és annak kivitelezését, hogy a póthaj mind textúrájában, minőségében, és mennyiségében a saját hajhoz idomuljon. A hajhosszabbítás művészet, melynek a legvégén egy csodálatos alkotás születik.

Ilona a bemutató folyamán átadja többéves tapasztalatait, a hőillesztés, gyűrűzési technikák gyors és precíz módszerét, illetve kitér a hajfelvarrás és tape-ragasztócsíkos technológia sajátosságaira is.

 

Miért válasszatok minket?

-“Hajhosszabbítási technikák” tanfolyamunkat Mesterfodrász tartja, aki átfogó ismerettel rendelkezik az egyes hajtípusokat, a piacon megtalálható fodrászkellék-választékot, a legmodernebb kezeléseket és technikákat illetően

-Az oktatás kis létszámú csoporttal kerül megrendezésre, hogy akár közvetlenül Ilonával egyénileg is legyen időtök konzultálni a felmerülő kérdéseitekkel kapcsolatban, ezzel segítve és biztosítva azt, hogy mindenki tökéletesen megtanulja és elsajátítsa a bemutatásra kerülő hajhosszabbítási technikákat, illetve azok speciális sajátosságait

– A helyszínen kedvezményes áron biztosítunk lehetőséget póthaj, illetve eszközvásárlásra

– A hajhosszabbítási technikák bemutatása részletesen, lépésről lépésre történik, a résztvevőnként felmerülő kérdések alapos átbeszélésének lehetőségével

-A légkör mindig közvetlen, segítőkész oktatónk, illetve kollégáink is azon dolgoznak, hogy a képzés teljes időtartama alatt kellemesen érezzétek magatokat nálunk, és jó hangulatban teljen az együtt töltött idő

A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzés is, melyhez biztosítjuk a szükséges eszközöket, kellékeket, póthajakat, azonban saját modellről, modell hiányában babafejről mindenkinek egyénileg, önállóan szükséges gondoskodnia.

Amennyiben nem áll rendelkezésetekre modell vagy saját babafej, úgy a helyszínen lehetőséget biztosítunk arra, hogy (szőke hajú) tanuló babafejet vásárolhassatok, melynek ára 29.185, -Ft.

thaj ápolására figyelmetekbe ajánljuk a prémium minőségű termékeinket, amelyek biztosítják a haj védelmét, hidratáltságát, egészségét, növelve ezzel a póthaj élettartamát valamint hosszú időre megőrizve a minőségét.

A résztvevőknek a tanfolyamot követően Certifikációt állítunk ki!

 

A tanfolyam díja: 35.000, -Ft – a szerződött partnereinknek 25.000, -Ft

A részvételi díj előlege 10.000 Ft, a fennmaradó részt személyesen a tanfolyamon előtt kell rendezni. 

Parkolóhely az épület alatt a 2 szintes teremgarázsban (ahol elektromos töltőállomás is található) INGYENESEN vehető igénybe!

Helyszíni vásárlásra is biztosítunk lehetőséget mégpedig 35% kedvezménnyel (Partneri szerződés esetén 40% kedvezménnyel)!

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel, hogy még  kellemesebben érezzétek magatokat nálunk!

Sok szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt! Gyertek és tanuljatok velünk a és a legképzettebb oktatóinktól, a legújabb trendekről és technikákról!

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti Szárny Földszint (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06706677867

Várható időtartam: 5 óra