Szeptember 21. Babylights Melír- és Szerkezetjavítás Bemutató Csabainé Hózer Vikivel

Várunk minden kedves kezdő és tapasztalt fodrászt, új és régi vevőnket folyamatosan megrendezésre kerülő szakmai Bemutatónikra, tanfolyamainkra.

  • Termékleírás
  • Leírás

Bemutató időpontja: 2024. Szeptember 21. (Szombat) 10:00  

Várható időtartam: 5 óra

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti szárny földszint (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

 

Kedves Fodrász Barátaink!

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő kezdő és tapasztalt fodrász kollégát a következő technikai bemutatóra.

Nők millióinak igénye, valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó több mint 30 éve kizárólag professzionális hajápoló termékeket állít elő, termékei tükrözik a gyártó hosszú évek által szerzett hatalmas szakmai tudásukat.

A márka legkeresettebb termékei a gyógyhatású BIO termékcsalád tagjai, melyek minden fejbőr- és hajproblémára megoldást nyújtanak. A Raywell BIO termékeknek mára nemzetközi szinten elismert, meghatározó szerepe van a hajgyógyászatban, és a minőségi hajápolásban.

Jelen bemutató különlegessége, hogy Csabainé Hózer Viktória tartja, mint cégünk, és Raywell márkánk Szakoktatója!

Viki több éve a fodrász szakma szerelmese, aki az aktuális trendeket és újításokat naprakészen követi és alkalmazza is napi szinten. Stílusára jellemző a természetes hatású, lágy textúrák használata, továbbá az újdonságok felfedése állandó kísérletezések által.

Raywell márkánk színességének köszönhetően ez hatalmas lehetőségeket tartogat mind a festés, mind a BIO hajgyógyászat területén. Elhivatott, szenvedélyes, és inspiráló szaktudásával járulva hozzá a bemutatón résztvevő fodrász kollégák szakmai fejlődéséhez.

A Bemutatón a Bebylights Melír- és Szerkezetjavítás technikák különleges technikáiba fogja Viki elkalauzolni a kedves tanulni vágyókat, miközben a BIO gyógyhatású termékeink szakszerű használatát is ismerteti. Ezek mellett Viki a Bemutatón a Raywell nagysikerű hajápoló kezeléseibe is bepillantást enged.

A bemutató interaktív, a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a felhasznált eszközöket, anyagokat, továbbá új fogásokat is tudnak gyakorolni. A Bemutató várható időtartama 6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

Minden résztvevőnek egy min. 3 ezer forint értékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL kedveskedünk!

A bemutató alatt aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel kedveskedünk, hogy még kellemesebbé tegyük számotokra a velünk töltött időt!

A helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!