Szeptember 14. COCOCHOCO Hajegyenesítés, és Tartós Botox Feltöltés Stanzl Erikával

COCOCHOCO - Az Egyenes Haj Szakértője Gyere el és ismerd meg Te is!

Lehetőségek

  • Termékleírás
  • Leírás

Kedves COCOCHOCO Lázban Égő Fodrászok!

Hagyjátok, hogy Titeket is magával ragadjon a COCOCHOCO két népszerű kezelése, és vegyetek részt a COCOCHOCO Bemutatónk egyikén!

A bemutató időtartama körülbelül 4 óra, ahol Szakoktatónk Stanzl Erika mutatja be a kezeléseket és adja át többéves tapasztalatát. Erika a fodrászatot nem csak szakmájának, de a hivatásának is tekinti. Úgy gondolja, hogy az állandó változásokban a helytálláshoz naprakésznek kell lenni, innovatív gondolkodásra, friss tudásra, és az aktuális trendek ismeretére van szükség. Az alapok ismerete, a hajvágás, és a festés volt az egyik legfontosabb dolog számára a szakmai élete során. Az állandó tanulás, fejlődés, és az újdonságok bevezetése sem állt tőle sosem távol, sőt, kutatatta hogy ki is próbálhassa azokat. Számos külföldi továbbképzésen vett részt, hogy elsajátítsa a legújabb trendeket, és megismerje az új termékeket. Nemzetközileg elismert fodrászok szemináriumait látogatta, több helyszín, úgy mint London, Törökország, Málta, Olaszország, és Bukarest a szakmai tudását öregbítette.  Fotózásokra, divatbemutatókra készített frizurákat. Fontosnak tartja a következő generáció oktatását, tanulóinak a precíz, pontos munkavégzést, alázatot és a szakma szeretetének átadását tartja legfontosabbnak, mindazt, amit Ő képvisel!

Erika megismerte már a  COCOCHOCO tartós hajegyenesítés minden fortélyát, melyekre bemutatónkon lépésről lépésre hívja fel a Ti figyelmeteket is, hogy elsajátíthassátok a kezelés teljes folyamatát, és minden trükkjét. Azt biztosan tudjátok már, hogy ez az egyik legnépszerűbb szalonkezelés, melyet nők milliói keresnek. Az esemény keretében egy, a tartós hajegyenesítéshez képest viszonylag új kezelést is bemutatunk Nektek, méghozzá a Tartós Botox Feltöltést, mely szintén óriási népszerűségnek örvend.

A Bemutatón Erika segédoktatója Kabai Imola, aki bevezeti a résztvevőket a COCOCHOCO termékeinek páratlan világába.

A bemutató tematikája:

  • COCOCHOCO Tartós Hajegyenesítés 
  • COCOCHOCO Tartós Botox Feltöltés 

COCOCHOCO TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS – Ismerjétek meg a páratlan, luxus, tartós hajegyenesítő márkánkat!

minőségi izraeli márka

legbiztonságosabb anyag, nem tartalmaz Formaldehidet

különleges összetétel, plusz 12 féle ritka gyógynövény

megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét

nem károsítja a hajat, egyenesítő hatása mellett igazi Keratinbomba

kellemes illatú

akár 3 hónapig tartó egyenes, gubancmentes haj (a megfelelő utóápolók használatával)

a kezeléshez kizárólag egy mélytisztító sampon és a keratin szükséges, így idő és költséghatékony az eljárás

COCOCHOCO TARTÓS BOTOX FELTÖLTÉS – Látványos, tartós volument és regeneráló hatást biztosító kezelés!

azonnali és heteken át tartó, dús, életteli, fényes és egészséges haj

különleges és gazdag hatóanyagok: keratin, kollagén, hyaluronsav, ásványi anyagok, vitaminok, fehérjék, gyógynövények, és UV védelmet biztosító anyagok

minőségi izraeli márka

a vékony, elgyengült, esetleg sérült hajszerkezetet regeneráljaa hajbotox anyagának állaga nagyon kedvező, így használata gazdaságos, ár-érték arányban kiváló az alkalmazása

 akár 2-4 hónapon át tartó volumenizált, egészséges haj (a megfelelő utóápolók használatával)

Részvételi díj: 10.000, -Ft

  • szerződött partnereket pedig INGYENESEN várjuk Bemutatónkra

Jelentkezés mindenkinek kötelező, kedves érdeklődő fodrászainknak foglaló fizetése szükséges. A foglaló összege 5.000, -Ft, mely levonásra kerül a teljes részvételi díjból. A foglaló összegét, a visszaigazoló e-mailben küldött számlaszámra kérjük elutalni!

A helyszínen vásárlásra is lehetőséget biztosítunk!

Annak érdekében, hogy ez a néhány óra még kellemesebben teljen, a bemutató alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Várunk Titeket Szeretettel!

Helyszín: Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és OktatóközpontAsiaCenter, Keleti szárny földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.  (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!