Június 9. Ingyenes Fordított Balayage Technika Bemutató

Várunk minden kedves kezdő és tapasztalt fodrászt, új és regi vevőnket folyamatosan megrendezésre kerülő ingyenes szakmai Bemutatónikra, tanfolyamainkra.

  • Termékleírás
  • Leírás

Bemutató időpontja:

2024. Június 9. (Vasárnap) 10:00 

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti szárny földszint (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Kedves Fodrász Barátaink!

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő kezdő és tapasztalt fodrász kollégát a Raywell Szakoktatónk következő technikai bemutatójára.

Nők millióinak álma, valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó több mint 30 éve kizárólag professzionális hajápoló termékeket állít elő, termékei tükrözik a gyártó hosszú évek által szerzett hatalmas szakmai tudásukat.

A Raywell márka professzionális termékei, kezelései és festékei is igen népszerűvé váltak fodrászaink körében..

Viki több éve a fodrász szakma szerelmese, aki az aktuális trendeket és újításokat naprakészen követi és alkalmazza is napi szinten. Stílusára jellemző a természetes hatású, lágy textúrák használata, továbbá az újdonságok felfedése állandó kísérletezések által.

Raywell márkánk színességének köszönhetően ez hatalmas lehetőségeket tartogat mind a festés, mind a BIO hajgyógyászat területén. Elhivatott, szenvedélyes, és inspiráló szaktudásával járulva hozzá a bemutatón résztvevő fodrász kollégák szakmai fejlődéséhez.

A Bemutató fő témája a Fordított Balayage Technika bemutatása lesz!

A bemutatón a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a használt eszközöket, anyagokat. A Bemutató várható időtartama 6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

A bemutató alatt aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel kedveskedünk, hogy még kellemesebbé tegyük számotokra a velünk töltött időt!

A résztvevőknek a tanfolyamot követően Certifikációt állítunk ki!

Parkolóhely az épület alatt a 2 szintes teremgarázsban (ahol elektromos töltőállomás is található) INGYENESEN vehető igénybe!

Helyszíni vásárlásra is biztosítunk lehetőséget mégpedig 35% kedvezménnyel! (Partneri szerződés esetén 40% kedvezménnyel)!

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!