Július 27 - Airtouch Balayage Technika - Csabainé Hózer Vikivel

Várunk minden kedves kezdő és tapasztalt fodrászt szakmai Bemutatónkra. Minden résztvevőt min. 3.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lepünk meg!

  • Termékleírás
  • Leírás

Kedves Fodrászok!

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő kezdő és tapasztalt fodrász kollégát a következő technikai bemutatóra.

Nők millióinak igénye, valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó több mint 30 éve kizárólag professzionális hajápoló termékeket állít elő, termékei tükrözik a gyártó hosszú évek által szerzett hatalmas szakmai tudásukat.

A márka legkeresettebb termékei a gyógyhatású BIO termékcsalád tagjai, melyek minden fejbőr- és hajproblémára megoldást nyújtanak. A Raywell BIO termékeknek mára nemzetközi szinten elismert, meghatározó szerepe van a hajgyógyászatban, és a minőségi hajápolásban.

Jelen bemutató különlegessége, hogy Csabainé Hózer Viktória tartja, mint cégünk, és Raywell márkánk Szakoktatója!

Viki több éve a fodrász szakma szerelmese, aki az aktuális trendeket és újításokat naprakészen követi és alkalmazza is napi szinten. Stílusára jellemző a természetes hatású, lágy textúrák használata, továbbá az újdonságok felfedése állandó kísérletezések által.

Raywell márkánk színességének köszönhetően ez hatalmas lehetőségeket tartogat mind a festés, mind a BIO hajgyógyászat területén. Elhivatott, szenvedélyes, és inspiráló szaktudásával járulva hozzá a bemutatón résztvevő fodrász kollégák szakmai fejlődéséhez.

A Bemutatón az Airtouch Balayage varázslatos technikájába fogja Viki elkalauzolni a kedves tanulni vágyókat, továbbá a BIO gyógyhatású termékeink szakszerű használatát is ismerteti. Ezek mellett Viki a Bemutatón a Raywell nagysikerű hajápoló kezeléseibe is bepillantást enged.

A bemutató interaktív, a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a felhasznált eszközöket, anyagokat, továbbá új fogásokat is tudnak gyakorolni. A Bemutató várható időtartama 6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

Minden résztvevőnek egy min. 3 ezer forint értékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL kedveskedünk..

A résztvevőket aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel várjuk, hogy még kellemesebbé tegyük a velünk töltött időt!

A helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

Bemutató időpontja: 2024. Július 27. (Szombat) 10:00  

Várható időtartam: 5 óra

Cím: COCOCHOCO-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti szárny földszint (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.