Kedves Leendő Partnerünk!

 

Szeretnél a 35% fodrász kedvezménnyel megvásárolt termékek árából további 8% kedvezményt kapni, mely a teljes árhoz képest már 40%-os kedvezményt jelent számodra? Gondolj csak bele, hogy milyen lenne 100.000,-ft értékben vásárolni, de csak 60.000,-ft-ot fizetni, sőt a termékek továbbértékesítésével ezt a 40.000,-ft-ot megkeresni!

Képzeld csak el, hogy a munkádhoz szükséges termékeken kívül olyan kisgépeket vagy hajápoló eszközöket is megvásárolhatsz 40 % kedvezménnyel, melyeket 100 %-os, azaz teljes áron továbbértékesíthetsz a vendégeidnek, akik mind szeretni fogják, és elégedettek lesznek az általad ajánlot termékekkel!

És ha mindez nem lenne elég, szeretnél termékmintákat, ajándékdobozokat, plakátokat kapni, valamint  50% kedvezményt tanfolyamaink és bemutatóink díjából?

Amennyiben a válasz: IGEN! Akkor az alábbiakban található 3 különböző Partnerprogramunkból az egyik biztosan Neked szól! Továbbiakban ha már Partnerünk vagy és megkedveltél minket, kollégáinkat és termékeinket, és bizalmad havi rendszeres vásárlással fejezed ki, ami eléri a havi 100.000 Ft-ot, mi azzal viszonozzuk bizalmad, hogy Exclusive Partnerünknek tekintünk és minden nálunk vásárolt hajformázó gépet meghibásodásuk esetén 24 órán belül újra cserélünk!

I. Új fodrász vevőinknek a Kötetlen Partnerprogramunkat ajánljuk. Ennek feltétele, hogy havonta minimum br. 30.000,-Ft értékben vásárolj a webshopunkon keresztül, vagy személyesen az üzletünkben. Ebben a programban ezen kívül semmilyen más feltételt nem kell teljesítened. Amennyiben bármilyen szomorú okból kifolyólag ezt nem áll módodban teljesíteni, akkor sem kell aggódnod, mert egyszerűen visszaállítjuk partnerkedvezményed fodrász kedvezményre, és a termékeket a fodrászokat megillető 35 % kedvezménnyel továbbra is megvásárolhatod! Ezt követően, amennyiben fodrász regisztrációddal újra legalább br. 50.000,-Ft értékben vásárolsz, kérheted ismét partneri státuszod visszaállítását, és ezáltal a partnereket megillető 40%-os kedvezményt újra biztosítjuk Neked.

II. Az 1 éves, tehát határozott idejű partnerprogramunkat leginkább a termékeinket már ismerő Fodrászoknak ajánljuk. Ennek keretében éves br. 500.000,-Ft értékű (ez havonta 42.000,-Ft) termékvásárlást kell teljesítened, mi pedig a 40% vásárlási kedvezmény felett egy Raywell BIO termékbemutató szekrénnyel ajándékozunk meg, melynek feltöltésére szabadon választhatsz 50 db nem szakmai Raywell vagy Lothmann Paris hajápoló terméket weboldalunkról, melyeket 1/3 áron, azaz 66,67 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Amennyiben nem tudod, hogy melyik 50 db terméket válaszd, összeállítunk számodra 2 ajánlatot a legsikeresebb termékeinkből! Ezzel az 50 db termékkel segítünk, hogy állandó árukészleted legyen, mellyel jelentős többletbevételre tehetsz szert, minőségi és rendkívüli ár-érték arányú hajápolási termékekkel ellátva a vendégeidet, hogy ajánlásodra a legmegfelelőbb haj- és fejbőrápoló termékeket használhassák az otthonukban is, bármely hajfestést, tartós hajegyenesítő illetve hajfeltöltő kezelést követően.

III. Az 5 éves Márkaszalon Partnerprogramunkat pedig akkor ajánljuk, ha már megszeretted a termékeinket, a kollégáinkat, az értékesítőinket, (ami általában hamar bekövetkezik). Miután kialakult a kölcsönös bizalom, és szeretnéd, hogy az üzleted hivatalos COCOCHOCO-Raywell-Lothmann Márkaszalonná váljon. Ebben az esetben a kölcsönös bizalom és tisztelet alapján egyedi elbírálásban részesülhetsz, és egy komoly, de nem kizárólagos (így nem vagy köteles csak tőlünk vásárolni) 5 éves márkaszalon szerződést köthetünk, amely a Te igényeidet és teljesítőképességedet is tartalmazza és ettől kihagyhatatlan lehetőséggé válik mind a kettőnk számára!

A szerződésben foglaltak alapján mi biztosítjuk a szalonodba a COCOCHOCO/Raywell/Lothmann reklámtáblát, továbbá feltöltheted az üzletedet az általunk forgalmazott, szabadon választott termékekkel, melyeket az általad vállalt 1 éves forgalom 75% -ának értékében INGYEN biztosítunk számodra!

Ennek az egyetlen feltétele számodra az, hogy az általad vállalt éves vásárlási forgalmat 5 éven keresztül, minden évben teljesíted.

Amennyiben a 3 lehetőség közül megtaláltad a számodra legmegfelelőbb ajánlatot, úgy vedd fel központunkkal vagy valamelyik értékesítő kollégánkkal a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!

Kötetlen Partnerprogram esetén a megállapodást követően más teendőd nincs is, fodrász regisztrációd 48 órán belül partneri státuszra kerül átállításra és már kezdhetsz is online vagy személyesen vásárolni 40 %-kal kedvezőbb áron!

Az 1 és az 5 éves Partnerprogram esetén természetesen szerződéskötés szükséges, melynek részleteiről kollégáink tájékoztatni fognak.

Néhány fontos szempont, melyek alapján egyértelművé válhat, hogy számodra is hatalmas lehetőség a mi termékeinket választani a szalonodba, továbbértékesítés céljából is:

  • Termékeink kizárólag a címkén szereplő fogyasztói áron vásárolhatóak meg Magyarországon, így a 40% nyereséged biztosított, nem fogja a vendéged visszahozni a terméket, mert esetleg egy gyűjtőoldalon olcsóbban meg tudná azt rendelni.
  • A rendelést követően maximum 48 órás kiszállítási idő.
  • A termék fogyasztói ára és a magyar nyelvű leírása is fel van tüntetve minden terméken, így a vendéged látni fogja, hogy pontosan azon az áron adod neki, amennyi az ajánlott fogyasztói ár.
  • Modern stílusú, nyitott szekrényt biztosítunk számodra INGYEN, a továbbértékesítésre vásárolt termékek tárolására (igényes karton-műanyag kombinációval, alján vízzáró tálcával).
  • 10.000,-Ft felár ellenében pedig egy 180 cm magas zárt üvegszekrényt is kérhetsz!
  • 40% kedvezményre leszel jogosult a teljes Raywell és Lothmann Paris termékpalettából, valamint a COCOCHOCO Keratinok árából, minden további COCOCHOCO hajápoló termék árából 15 % kedvezményt nyújtunk, és 40% kedvezményt az általunk forgalmazott fodrászkellékek és hajformázó gépek árából.
  • Ingyenesen szezonális promóciós termékeket is biztosítunk Neked!
  • Az általunk szervezett (COCOCHOCO, Raywell, Lothmann, Konty- és Fonástechnikák, Póthaj) fodrászképzések részvételi díjából pedig akár 50% kedvezményben is részesülhetsz! 

Amit Mi kérünk Tőled:

  • A Raywell BIO gyógyhatású termékeink ismerete, és a megfelelő professzionális hajápolási termékek ajánlása a vendégeidnek!
  • A rendeléseid online, a webshopunkon keresztül történő leadása, a partneri szerződésben megadott e-mail címhez rendelt regisztrációdon belül (ebben természetesen kérheted a kollégáink segítségét)!

Sikeres együttműködésünk reményében, várjuk mielőbbi jelentkezésed!

COCOCHOCO-Raywell Hungary Csapata

Telefon: +36 70 66 77 867
E-mail: fodrasz@cocochoco.hu