Thierry Lothmann francia fodrász, többszörös díjnyertes világbajnok, francia szépségtrend teremtő, szalonhálózat tulajdonos, és mindemellett ő álmodta meg, és formálta valósággá a mostanra már világsikerré vált Lothmann Paris márkát.

1983-ban mindössze 22 évesen hozta létre az első szalonját, majd 10 évvel később kezdte el létrehozni saját szalonhálózatát, mely 30 év múlva 100 szalonnal rendelkező birodalommá vált Franciaországban.

Mostanra a Lothmann Paris termékei nemzetközi szinten is elsöprő sikereket értek el, a fodrászok és vendégeik körében.
A Lothmann Paris a világmárkák között előkelő helyet foglal el, melyet maga Thierry Lothmann szakma iránti szenvedélye, és személyes hitelessége alapoz meg.

Thierry Lothmann nem “csak” egy márkanevet kívánt létrehozni, hanem egy brand-et, amelynek neve egyet jelent az időtálló eleganciával.
Világmárkáját azzal az eltökélt és nemes szándékkal hozta létre, hogy a maga módján járulhasson hozzá a vendégei, a fodrászok, és a hajszakértők boldogságához.
A Lothmann Paris termékcsalád exkluzív minősége abból fakad, hogy a termékek kifejlesztésében, a fodrászat és a hajápolás világában elismert fodrász szakemberek vettek részt.
Nem véletlen, hogy a professzionális felhasználók, és a közismert személyek körében is hatalmas népszerűségnek örvend, mivel a márka alkotója sokszínű, magas minőségű palettát kínál, ezzel teremtve meg a felhasználók számára a luxus hajápolás élményét.

A Lothmann Paris márka több olyan prémium terméket is magában foglal, mint a hajfestékek, samponok, balzsamok, intenzív hajápoló krémek, és különböző, az egyedi igényeknek megfelelő  hajterápiás olajok, elixírek.

A Lothmann Paris teljes kollekciója a francia divat, az elegancia világába enged bepillantást. Hajfestékei, melyek elegáns, kifinomult, olykor élénk és extravagáns színvilággal rendelkeznek, valamint a tápláló, élettel teli hatást nyújtó finish, és hajápoló termékei, mind-mind a nőiesség jegyében születtek.
A termékek egyedülállóságát, a bennük rejlő francia prémium parfümök illata fémjelzi, mellyel kiemelkednek a hajápolási termékek széles választékából.
A Lothmann Paris termékei a magyar fodrászvilágban is meghatározó szereplőkké váltak, számtalan mester- és oktató fodrász, nemzetközi- és magyar fodrász bajnok is ezen termékeket választotta, és alkalmazza.

Magyarországon az eredeti Lothmann Paris termékeket hivatalosan kizárólag a Cocochoco-Raywell Hungary forgalmazhatja.
Termékeinket keresse személyesen az Asia Centerben található üzletünkben, ahol Kollégáink szívesen segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, vagy rendelje meg online itt, a webshopon keresztül!