A hajápolás világában vezető cégként küldetésünknek éreztük, hogy találjunk egy olyan hajformázó készüléket, amely összeegyeztethető az általunk képviselt értékekkel, az egészséges, BIO hajápolási termékekkel és hajkezelési eljárásokkal (pl. tartós hajegyenesítés, hajbotulinos hajfeltöltés), amellett, hogy a legtrendibb és a legelegánsabb, hétköznapi és alkalmi (egyenes, göndör, hullámos) hajviselet elkészítésére is alkalmas.

Ezen elveinknek megfelelően, olyan terméket kerestünk, amely a hajszálak károsítása nélkül képes betölteni a funkcióját, bármilyen hajtípus esetén használható, kizárólag a szakmában ismert legmagasabb kategóriába sorolt anyagokból készül, és mindazon problémákat képes áthidalni, melyek a piacon lévő termékek által már ismertté váltak.

Többéves kutatásunk eredményeként elhoztuk Magyarországra a Golden Curl világmárkát, amely egy multifunkciós hightech hajformázó termékcsalád.

A Golden Curl márka 2014-ben jött létre egy professzionális londoni csapat fejlesztésének eredményeként, melynek tagjait a minőségi hajformázó termékek iránti érdeklődés motiválta a közös munkára. Éveken át dolgoztak számos professzionális és luxus hajvasaló, hajcsavaró és hajápoló termék kidolgozásában, mire megszületett a Golden Curl exkluzív hightech hajformázó.

Golden Curl, melyet több mint 30 országban forgalmaznak, egy olyan prémium márka, melynek hajvasalója és hajgöndörítője a legmodernebb hőtechnológia alapján működik. Ez az új infravörös hőtechnológia azáltal védi a haj szerkezetét, hogy nem a körülötte lévő levegőt, hanem közvetlenül a hajszálak belsejét melegíti fel először, és ez az energia jut el a hajszálak külsejéig. Ezáltal a haj természetes nedvességtartalma megmarad, nem égnek meg a hajszálak, nem sérülnek, ami más technológia alapján működő készülékek esetében gyakran megtörténik.

A Golden Curl készülékek negatív iontechnológiával vannak felszerelve, amely antisztatikus hatást biztosít, ezáltal fényes és kócmentes hajkoronát eredményez.

Az infravörös hőtechnológiának, valamint a negatív iontechnológiának köszönhetően a frizura akár kétszer-háromszor olyan tartós lesz, mint egyéb készülékek használatával.

Ez a professzionális hajformázó lebegő lemezekkel rendelkezik, így nem kell szorosan fogni az eszközt alkalmazás közben, melynek köszönhetően nem keletkezik az egyenes hajban törés, ezért kitűnő választás a tartós hajegyenesítéshez, és az egyéb, a haj vasalását igénylő kezelésekhez is.

A Golden Curl termékei egyedi, hőálló markolattal rendelkeznek, kábeleik 360 fokban forgathatóak a munka megkönnyítése érdekében. Hőmérséklet-szabályozóval vannak ellátva, a különböző hajtípusoknak megfelelő hőmérséklet beállításához. Ezek a professzionális gépek már 1,5 perc alatt elérik a kívánt hőmérsékletet.

A legmodernebb turmalin lapokkal felszereltek, melyek titánium technológiával készültek, ennek eredménye a gyors felmelegedés és hőleadás is.

A gyár minden terméket egyesével tesztel eladás előtt, mivel a legmagasabb gyártási követelményeknek kell megfelelniük. A készülékek ennek köszönhetően  5 év gyártói garanciával vásárolhatóak meg.

Az eredeti Golden Curl termékeket Magyarországon kizárólag mi, a Cocochoco-Raywell Hungary forgalmazhatjuk.

Bármely Golden Curl termék megvásárolása esetén az eredeti árhoz képest jelentős kedvezményt biztosítunk.

A Golden Curl készülékei természetesen luxus csomagolásban érkeznek, az arany-fekete színkombinációval megálmodott csomagolás a minőséget jól érzékelhetővé teszi.

Kifejezetten ajánljuk professzionális felhasználásra fodrász szakembereknek, de gyönyörű ajándék is lehet bármely Nő számára, akinek a mindennapos hajápolásban is fontos a minőség!