Hairworld Multifunkciós Diagnosztika és Lézeres Hajnövesztő Kezelések

 

Örömmel mutatjuk be ÚJ HAJGYÓGYÁSZ szolgálatatásunkat, mellyel segítünk visszaállítani és megőrizni hajának egészségét és szépségét, beleértve a legmodernebb hajgyógyász gépek által nyújtott hatékony kezeléseket is.

Fő szolgáltatásunk a fejbőr diagnosztizálása, kezelése és gondozása, a hajhullás megállítása, valamint különféle speciális és tápláló hajkezelések alkalmazása. Minden kezelésünket a legmodernebb eszközökkel és technikákkal végezzük, hogy biztosítsuk az optimális eredményt.

Fejbőr és hajdiagnosztika során hajgyógyász szakterületre képesített kollégánk részletesen átbeszéli a vendéggel a haj-és fejbőrével kapcsolatos vizsgálati eredményeket. A vizsgálatot 200-szoros nagyítású mikrokamerával végezzük, mely során fotókat is készítünk a látottakról, amiket igény esetén e-mailen továbbítani tudunk. A fejbőr egyszeri diagnosztikáján felül a többalkalmas kezelések során naprakészen nyomon tudjuk követni a fejbőr változó állapotát is.

Szakemberünk igény esetén javaslatot tesz otthoni kezelési tervre az esetleges problémák mihamarabbi helyrehozásának érdekében!

Legyen szó hajhullásról, fejbőrproblémákról vagy egyszerűen csak a hajának általános egészségéről és szépségéről, Mi segítsünk Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal, és lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megkezdje útját a gyönyörű és egészséges haj felé!

Az egyszeri fejbőr diagnosztika időtartama a különböző esetekre tekintettel 10-30 percet vehet igénybe, ára 4.990,- Ft, ami a diagnosztikát követően üzletünkben teljes összegben beszámításra kerül Raywell BIO gyógyhatású termék(ek) vásárlása esetén.

 

Hairworld Multifunkciós Hajgyógyász gépünk főbb jellemzői:

 

A Hairworld Multifunkciós Diagnosztika és Lézeres Hajnövesztő Gép egy olyan eszköz, amelyet a hajnövekedés serkentése és a fejbőr egészségének javítása érdekében terveztek. Néhány jellemzője és funkciója a következők:

  1. Lézeres Fototerápia (650nm): Az eszköz 400 db diódával rendelkezik ami a kategóriájában kimagasló. A diódák 650 nanométeres lézerfényt használnak a fejbőrön keresztül a hajhagymák stimulálására. Ez a típusú fototerápia segíthet serkenteni a hajnövekedést és javítani a hajszálak minőségét.
  2. Multifunkcionális kialakítás: Az eszköz többféle funkciót kínál, beleértve a fejbőr masszírozást és a hajápolást is. A fejbőr masszírozása elősegíti a vérkeringést a fejbőr hajszálereiben is ezáltal javítva a hajhagymák aktiválását, ami hozzájárulhat a haj egészségének és erősségének javításához.
  3. Ártalmatlan és nem invazív: A hajnövekedés serkentésére  a lézeres fototerápia általában egy biztonságos és nem invazív eljárás. Az eszköz használata során nincs szükség gyógyszerekre vagy kémiai kezelésekre, így elkerüljük a kémiai szerek esetleges mellékhatásait.

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen típusú eszközök hatékonysága egyénenként változó, és a kezelések eredményének eléréséhez rendszeres és hosszú távú használatra lehet szükség. Mielőtt bármilyen hajnövesztő kezelésbe kezdene, mindig konzultáljon orvosával vagy szakemberrel, hogy megfelelő tanácsot és útmutatást kapjon az Ön számára legmegfelelőbb megoldásról.