Ismerje meg a luxus szimbólumává vált tartós hajegyenesítő márkánkat, a COCOCHOCO-T!

A márka Izraelből származik, ahol a gyártó 1997-ben kezdte meg a működését. Sikere a származására vezethető vissza, hiszen Izraelben az átlagosnál magasabb a napsütéses órák száma, és az ennek kapcsán nagyobb mennyiségben felszívódó vitaminok teszik lehetővé az egyedülálló minőségű alapanyagok felhasználását a COCOCHOCO termékek előállításához.

A kezdetben meglévő elköteleződés és szakmai kompetencia összhangjával a gyártó célja az volt, hogy technológiailag fejlett, versenyképes, megbízható, és forradalmian új eljárást dolgozzon ki, melynek végeredménye egy, a világon egyedülálló luxustermék előállítása lett, amely képes egyetlen kezelés alatt, az igénybevett, sérült, göndör, festett, dauerolt vagy szőkített hajat tartósan kezelhetővé, egyenessé, és egészségesebbé tenni.

A kezdeti elhivatottság mellé ma már több mint 25 éves gyártási, ellenőrzési, valamint üzleti tapasztalat is társul. A magas szintű, technológiailag vezérelt gyártási folyamat során a termékeknek a legszigorúbb ellenőrzési szempontoknak kell megfelelniük, mely garantálja, hogy professzionális és biztonságos termék kerüljön előállításra.

A többéves tapasztalat, a mindenkori igények nyomon követése, és az alkalmazott magas szintű és fejlett technológia harmonikus kombinációjából született meg a COCOCHOCO tartós hajegyenesítő, amely az Európai Uniós szabályoknak megfelelően nem tartalmaz formaldehidet, összetevőinek köszönhetően pedig megóvja, táplálja, és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét. A kezelés alapja a keratin jótékony hatása, ugyanis a keratin egy természetes anyag, amely a haj, bőr, köröm természetes alkotóeleme is, így képes helyreállítani a haj szerkezetét.

COCOCHOCO márka több prémium terméket is magában foglal, többek között a Szulfáttól, Sótól és Parabéntől mentes sampont, lúgos kémhatású mélytisztító sampont, balzsamot, tartós hajegyenesítés után (is) használható keratinos maszkokat, “Hagyd Benne” intenzív ápoló krémeket, és különböző, az egyedi igényeknek megfelelő hajterápiás olajokat.

COCOCHOCO termékei eddig több mint 23 országban kerültek forgalomba.

Magyarországon az eredeti COCOCHOCO termékeket hivatalosan kizárólag a Cocochoco-Raywell Hungary forgalmazhatja.

Cocochoco-Raywell Hungary kizárólagos forgalmazóként 2016 óta a hazai szépségipar meghatározó szereplőjévé vált.

Örömünkre szolgál, hogy a márka elismeréseként 2019-ben két termékünk is megkapta “Legjobb hajápoló” kategóriában a GLAMOUR Glammies “ÉV TERMÉKE” díját a szépségipar egyik legrangosabb nemzetközi “versenyeként” ismert, GLAMOUR Beauty Awards-on.